Scroll Top

Certificaat trainingsactrice

Hebbes! Nu jij? 💪

Samen met deze groep lieve en toffe dames mocht ik eind januari 2021  mijn nieuwste certificaat in ontvangst nemen.

Ik heb niet alleen op deze bijzondere zondag buitengewoon

genoten

van de assessments maar ik ben de afgelopen weken iedere zondag met een giga glimlach naar ‘school’ gegaan 😉

De emotie carroussel, het aanbieden van platforms, het 4Gmodel, agressietraining, de roos van Leary, een HR matrix, het hoefijzer, kernkwadranten, zelfcontrole oefeningen of aanspreekcirkels: het zijn alle slechts enkele voorbeelden uit de vele nieuwe praktijkformules die ik nu ook beheers. Wat is het toch leuk om de actrice in jezelf te verrassen en wakker te schudden. Om middels spelen anderen te versterken. Samen elkaar te verbeteren.
En dan natuurlijk het liefst bij een fijne opleider. Van hulpzame touwtjes op de grond tot volledig gesorteerde werkmapjes. Uitdagende thuisopdrachten. Alle tijd en ruimte voor iedere student. Groot vertrouwen en tevens veel vrijheid in de lessen. Iedere week een geheel verzorgde lunch en op valentijnsdag stiekem zelfs een roosje. Vandaag ook nog eens één grote complimentenzee!
Ik kan iedereen zoekende naar een nieuwe uitdaging deze uitgebreide cursus aanraden. Acteurs die misschien nog net iets meer willen bereiken met hun spel. Coaches of docenten die ook meer van de andere kant van het spectrum willen zien. Of gewoon omdat je nooit bent uit geleerd en communicatie iedere dag weer kunt inzetten. Ludiek trainingen is in het hele land te vinden. Dus gewoon even snel jouw locatie er tussen uitpikken en er helemaal voor gaan.
Ik heb geen seconde spijt van deze keuze.
error: Copyright © Rox Entertainment