Scroll Top

Dutch FOOD WEEK 2021 

Dutch Food WEEK 2021!

Dutch Food Week 2021: uit de startblokken

Van 9 tot en met 16 oktober van dit jaar bruist het in Nederland van evenementen rondom voedselinnovaties en vertellen we het verhaal van grond tot mond. Dan wordt voor de zevende keer Dutch Food Week (#DFW2021) georganiseerd.  Dit jaar ben ik wederom het gezicht van deze week en alle video’s, live-uitzendingen en events. De komende maanden zal ik als vaste presentatrice het gehele land doorkruisen om samen met een gevarieerd aanbod van gasten en de Dutch Food Week TV crew onder regie van Ad Mulders veel uiteenlopende programma’s maken.

Gezondheid, duurzaamheid & goed leven

In de editie 2021 brengen we de positieve kracht van ons voedsel in beeld. Samen met boeren en tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers en het groen onderwijs zetten we gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven in de spotlights. Samen en gezond koken en genieten van eten is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. Dutch Food Week stimuleert het delen van kennis met elkaar op allerlei vlakken en tonen we nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben.

Neem contact op met de organisatie

Benieuwd naar de plannen voor komende editie, wil je je alvast aanmelden voor Dutch Food Week 2021 of contact met de organisatie? We nodigen bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstellingen uit om mee te doen met hun eigen event.

Bezoek dan: http://www.dutchfoodweek.nl

 

error: Copyright © Rox Entertainment