Scroll Top

Laatste films WDO Movies en geen vaste lessen meer

 

Vanaf 2023 zal ik niet meer werkzaam zijn bij WDO Movies. Ik heb de afgelopen jaren acht films mogen maken met scholen in Hoofddorp, Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. De films kun je terug vinden op het youtubekanaal van WDO. Vanwege andere werkzaamheden zal ik steeds minder beschikbaar zijn als docent . Ik ben nog wel te boeken als gastdocent en vaste gastdocent bij Veilig Verkeer Nederland. Ik heb genoten van 10 jaar lang zoveel verschillende lessen geven. Op TIKTOK staat een compilatie van alle jaren.

 

Afgelopen zomer heb ik goed nagedacht over coaching en lessen vanuit Rox Entertainment. Wat ooit begon als een spontane workshop tijdens de kinderboekenweek liep uit in meer dan 12 jaar les geven!
Theater, musical, improvisatie, weerbaarheid, presentatie, schrijven/creativiteit en de laatste jaren lessen filmacteren waren een rode lijn tijdens mijn werkzaamheden.
Nu ik mijn thuiskantoor weer transformeer in een gezellige keuken, kom ik zoveel scripts, lesmodules, verslagen en evaluaties tegen, ongelooflijk…!
Sommige leerlingen zijn nu pubers anderen staan in grote musicals, verschijnen op televisie of hebben nieuwe kanten van zichzelf mogen ontdekken. Verschillende waren toen al een stukje ouder en hebben intussen een vaste baan. Of zijn gewoon een creatiever leven begonnen.
 
Jullie hebben mij heel veel geleerd, over het speciaal onderwijs, dromen, je plek vinden binnen de maatschappij. Hoe van jouw eigenaardigheden unieke talenten maken. En zoveel meer over grenzen stellen, non-verbale communicatie leren lezen, onderhandelen en out of the box denken.
Jullie hebben je stem laten horen wanneer het doodeng was en samen hebben jullie grootse momenten mogen creëren!
Ik geniet van de berichtjes die ik nog altijd krijg, de lieve cadeautjes die mijn huis langzaam hebben gevuld en de korte gesprekjes in de supermarkt, op straat of wanneer het totaal niet uitkomt…Roxxx!?
Wat heb ik veel scholen, verenigingen, opvanglocaties, stichtingen etc in het hele land gezien. Deze allemaal nog eens opzoeken zou een wereldreis worden…
De vaste lessen ga ik afsluiten.
Ik zal de komende jaren jullie wijsheid als inspiratie voor eigen doelen gaan gebruiken.
En hoewel ik de woensdag, donderdag, toneeldag- of de alle-dagen-van de vakantie klassen, nu al mis.. Kijk ik ook uit naar de nieuwe ruimte in mijn agenda en de kansen die daaruit zullen ontstaan.
Dat wil niet zeggen dat alles stopt. Ik blijf als gastdocent nog actief voor bijvoorbeeld castingbureau’s, VVN, eenmalige trainingen (ook voor volwassenen!) of privé coaching. Een paar lesjes per jaar moet gewoon kunnen.
Want, (en dit weten al mijn oud-leerlingen) elkaar inspireren, samen creëren en oneindig blijven motiveren is de weg naar verbinding en vernieuwing! We zijn nooit uitgeleerd.
Er komen nog twee films uit van WDO Movies en dan sluit ook daar de deur. Begin oktober combineer ik wel mijn presentatiewerk met het geven van lessen voor Dutch Media Week en Sterk Techniek voor scholen rondom Hilversum tijdens van Idee tot TV.
Dag leerlingen, jullie waren soms vermoeiend en uitdagend maar bovenal te lief en inspirerend!
Dank jullie wel! ❤

 

www.wdoic.nl

https://vm.tiktok.com/ZMFmYKMDq/

Een opmerking achterlaten

error: Copyright © Rox Entertainment