Scroll Top

Winterse foto's voor Sint & Friends

Foto’s voor Boek de Sint en Sint & Friends! 💪

In het najaar van 2021 ben ik presentatrice in de shows van Sint & Friends.

In de zomermaanden zijn er promotionele foto’s en video’s gemaakt.  Binnenkort zullen de officiële foto’s in mijn galerij staan.

Boek de Sint is ontstaan vanuit passie voor het mooiste feest van het jaar.  Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een landelijk opererende sinterklaasorganisatie waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Samen met een team acteurs, event managers en pedagogische professionals verzorgen wij fysieke én online sinterklaasfeesten met impact in Nederland en België.

Buiten de sinterklaasperiode is ons team actief in de media- en evenementenbranche. Zo verzorgde wij de productieleiding van de met goud bekroonde bioscoopfilm ‘De Grote Sinterklaasfilm’ en waren wij ruim 6 jaar verantwoordelijk voor de figuratie & make-up van de Pieten in ‘De Club van Sinterklaas’.

Naast ons reguliere sinterklaasaanbod beheren wij ook de sinterklaasagenda van Sinterklaas Jochem van Gelder (TV presentator) en Piet van der Pas (Profpiet uit De Club van Sinterklaas). Dat de onlangs overleden Bram van der Vlugt zijn sinterklaasagenda aan ons toevertrouwde vinden wij een groot compliment.

Wij zijn een team met een drive: het sinterklaasfeest zo mooi mogelijk tot leven brengen. Met de beste producers & acteurs uit de TV-, theater- en mediawereld zorgen wij dat Sinterklaas bestaat.

We houden van Sinterklaas en van alles wat daar bij hoort. Met een frisse blik en een positieve energie.

 

error: Copyright © Rox Entertainment