Scroll Top
Services

Op deze pagina kun je alle verschillende disciplines van Rox Entertainment terug vinden. Ook staan hier alle standaard pakketten uitgebreid beschreven.

Acteren
Ik voel me thuis op een podium en in een personage.

Met mijn liefde voor acteren is alles begonnen. Vanuit deze passie is Rox Entertainment ontstaan. En de elementen vanuit het acteren verwerk ik in alle andere aspecten van mijn bedrijf. Het werken met emoties, verrijkt mij nog iedere dag. Het zoeken naar interactie of de gevoeligheid van anderen is een interessant proces. En ook de kwetsbaarheid en flexibiliteit van mijn eigen talent speelt daarin een rol. Ik voel me snel thuis op een podium en in een personage.

Presenteren

Tijdens het presenteren ben ik een groot fan van improviseren.

Vanuit mijn werk als actrice is presenteren voor mij een tweede natuur geworden. Beide disciplines gaan hand in hand met één groot verschil; het overwegende positieve gevoel. Presentaties komen altijd vanuit vrolijke emoties en geven energie. Interactie met publiek of gasten versterken en zorgen voor nog een extra dimensie. Het maakt mijn werk persoonlijker. Ik verwerk vaak elementen vanuit het acteren in mijn presentaties en ben een groot fan van improvisatie en reageren vanuit het hier en nu.

Theaterlessen
Theater kan verbinden, zorgen voor meer zelfkennis op inzicht geven in groepsprocessen.

Ik mag al meer dan acht jaar theaterlessen geven aan heel veel verschillende leerlingen. In mijn lessen staat plezier centraal. Tevens hoop ik middels improvisatie nieuwe inzichten te geven. Ik verwerk stemtechniek, tekstinterpretatie en ademhaling in uiteenlopende oefeningen en werk graag met groepsdynamiek en elementen uit verschillende speltechnieken. De lessen zelf kunnen ook variëren soms ligt de nadruk op het maken van een voorstelling en soms werken we met een camera. Lessen kunnen maatschappelijk betrokken zijn en zich toe spitsen op onderwerpen zoals o.a. pesten, faalangst, communicatie of samenwerken.

Stemacteren
Ik zie mezelf nog heel veel uren met een koptelefoon op ontdekkingstocht gaan.

Acteren met je stem heb ik bij de lokale radio mogen ontdekken. Niet alleen in de lessen stemtechniek op de acteursschool maar ook in de radiostudio kon ik de verschillende mogelijkheden van mijn stem uitvinden. Emoties laten doorklinken in mijn stem werd een ontdekkingstocht. Ik begon met voice-overs voor de lokale ondernemers en mocht vervolgens mijn eerste luisterboek inspreken. Een zomer lang bracht ik door met mijn koptelefoon en het dagboek van Toos Blokland; een jonge vrouw in een Darmo-wijkkamp (Soerabaja). Het luisterboek is nog steeds verkrijgbaar en ik was klaar voor meer uitdagingen.

Schrijven
Schrijven deed ik al vanaf het moment dat ik begon met lezen.

Ik slaap met een schrijfblok naast mijn bed en in al mijn tassen kun je ook schrijfgerei terug vinden. Schrijven deed ik al vanaf het moment dat ik begon met lezen. Omdat je als schrijfster zelf het verhaal mag bepalen. Soms hoor of zie ik iets en ontstaat er een poëtische tekst of korte quote, die bewaar ik dan voor later. Daarnaast schrijf ik veel tijdens het geven van mijn lessen. Terwijl leerlingen improviseren probeer ik dat om te zetten in vaste teksten en meestal een script voor een eindvoorstelling. Ik heb ook columns geschreven, zakelijke teksten en redigeer af en toe voor anderen.

Creatief ondernemer
Ik geloof in samenwerking, krachten bundelen en samen groeien.

Het combineren van verschillende disciplines maakt mij een creatief ondernemer. Ik probeer mijn eigen kansen te creëeren. Mensen en talenten samen te brengen en grenzen te verkennen. Rox Entertainment maakt haar eigen producten en is vaak betrokken bij productionele werkzaamheden. Zo kun je denken aan het beheren van sociale media, het schrijven van persberichten en het promoten van nieuwe initiatieven. Ik zet graag mijn netwerk in om  concepten te versterken en zichtbaar te maken. Daarnaast werk ik samen met andere ondernemers die mijn kwaliteiten aanvullen waaronder; cameramensen, editors, grafische designers maar ook zang of dansdocenten. Ik ben vaker lid geweest van een bestuur of stichting in aanloop naar een event of mocht creatief meedenken op de achtergrond.

error: Copyright © Rox Entertainment