Scroll Top
Acteren

Here's What We Do Better

Acteren
Ik voel me thuis op een podium en in een personage.

Leuk dat je interesse toont in mijn acteerwerk. Op de blogpagina kun je meer informatie vinden over de laatste opnames en uitzenddata van verschillende projecten.

Ik zal je hieronder uitleggen waarom ik de juiste keuze ben voor jouw project en waar mijn passie vandaan komt.

Met mijn liefde voor acteren is alles begonnen. Vanuit deze passie is Rox Entertainment ontstaan. En de elementen vanuit het acteren verwerk ik in alle andere aspecten van mijn bedrijf. Het werken met emoties, verrijkt mij nog iedere dag. Het zoeken naar interactie of de gevoeligheid van anderen is een interessant proces. En ook de kwetsbaarheid en flexibiliteit van mijn eigen talent speelt daarin een rol. Ik voel me snel thuis op een podium en in een personage.

 

Voor de camera blijft experimenteren met expressie een uitdaging. Geloofwaardigheid? Wanneer kun je dat bereiken? Momenteel ligt mijn focus bij Magaretha en de kinderserie het Geheim van de Kei met uitstapjes naar commercials en (kinder) theater. Maar als actrice blijf ik dromen van andere rollen en personages daarnaast improviseer ik iedere dag! En zou ik iedereen willen aanraden ook de liefde voor improvisatie te ontdekken mede daarom ben ik begonnen met het geven van theaterlessen.

error: Copyright © Rox Entertainment