Creatief Ondernemer
Creatief Onder- nemer

Here's What We Do Better

Creatief Ondernemer
Ik geloof in samenwerking, krachten bundelen en samen groeien. Inspiratie ontstaat sneller als je met meer mensen bent en brainstormen is essentieel tijdens het ondernemen.

Als creatief ondernemer ben ik de afgelopen jaren erg druk geweest met Ervaar the Cube. Het eerste lespakket van Rox Entertainment. Op de pagina “schrijven” kun je een aantal korte fragmenten terug vinden. Voor meer informatie over dit specifieke pakket wil ik je graag verwijzen naar de contactpagina.

Ik zal je hieronder uitleggen waarom ik de juiste keuze ben voor jouw project en waar mijn passie vandaan komt.

Het combineren van verschillende disciplines maakt mij een creatief ondernemer. Ik probeer mijn eigen kansen te creëren. Mensen en talenten samen te brengen en grenzen te verkennen. Rox Entertainment maakt haar eigen producten en is vaak betrokken bij productionele werkzaamheden. Zo kun je denken aan het beheren van sociale media, het schrijven van persberichten en het promoten van nieuwe initiatieven. Ik zet graag mijn netwerk in om  concepten te versterken en zichtbaar te maken. Daarnaast werk ik samen met andere ondernemers die mijn kwaliteiten aanvullen waaronder; cameramensen, editors, grafische designers maar ook zang of dansdocenten. Ik ben vaker lid geweest van een bestuur of stichting in aanloop naar een event of mocht creatief meedenken op de achtergrond.

 

Wanneer ik mezelf verbind aan een langdurig project betekent dat meestal meer dan alleen acteren of presenteren. Ik geloof in samenwerking, krachten bundelen en samen groeien. Inspiratie ontstaat sneller als je met meer mensen bent en brainstormen is essentieel tijdens het ondernemen. Momenteel ben ik een nieuw idee aan het uitwerken met Hattink Producties. Wij willen bedrijfsvideo’s en vlogs aanbieden van A-Z; op onze geheel eigen wijze.

 

Het blijven combineren van verschillende disciplines en dus niet altijd kiezen voor specialisatie maar breed inzetbaar zijn, heeft mij als ondernemer veel geleerd over mezelf en mijn manier van ondernemen.

error: Copyright © Rox Entertainment