Scroll Top
Presenteren
Presen- teren

Here's What We Do Better

Presenteren
Tijdens het presenteren ben ik een groot fan van improviseren en reageren vanuit het hier en nu.

Ik ben regelmatig op het podium te vinden. En presenteer gemiddeld vijf dagen per week. Veel van mijn presentaties vinden plaats in besloten kring. Gelukkig kun je zo nu en dan wel aanwezig zijn. Wanneer er openbare presentaties zijn zal ik dat vermelden in mijn blog.

Ik zal je hieronder uitleggen waarom ik de juiste keuze ben voor jouw project en waar mijn passie vandaan komt.

Vanuit mijn werk als actrice is presenteren voor mij een tweede natuur geworden. Beide disciplines gaan hand in hand met één groot verschil; het overwegende positieve gevoel. Presentaties komen altijd vanuit vrolijke emoties en geven energie. Interactie met publiek of gasten versterken en zorgen voor nog een extra dimensie. Het maakt mijn werk persoonlijker. Ik verwerk vaak elementen vanuit het acteren in mijn presentaties en ben een groot fan van improvisatie en reageren vanuit het hier en nu.

 

Mijn voorkeur heeft dan ook teksten uit mijn hoofd leren of zelf mogen creëren, ik produceer dus heel vaak mee op de achtergrond.

 

Wanneer ik werk met gasten of deze mag aankondigen maak ik het liefste ruimte voor een extra gesprek. Wat zou het publiek of de kijker willen weten? En wat sluit aan bij de sfeer van de presentatie? Is er een vraag of suggesties om mijn gast een spontane reactie te ontlokken en kan ik dat koppelen met mijn publiek?

 

Ik heb mogen presenteren voor alle doelgroepen en zowel op een podium als voor de camera gestaan.
Variërend van grote (kinder)talentenjachten, events, infotainment vanuit de politiek of bedrijfsleven. Ik werk daarnaast voor veel eventbureau’s waaronder Eenhoorn evenementen, Uitjes & Eten en artiestenbureaus Entertain me, Showbird en Evenses daarnaast was en ben ik actief voor bijvoorbeeld Spotlight On, Center Parcs, Dutch Media Week, Dutch Food Week en Boek de Sint.

In 2020 werd ik het gezicht van Dutch Food Week en maakte ik naast reportages ook voor het eerste live online televisie! Deze kans heeft geresulteerd in nog veel meer werk voor de camera. Ik mocht bijvoorbeeld live de BoerenBusiness Agri Business Award uitreiken en ik stond regelmatig in de studio voor winter- en kerstshows.  In 2022 nam ik spotjes op voor het ministerie van LNV en RVO.nl over het Gemeenschappelijke landbouwbeleid 2023. Ik werd het gezicht van een zorgcampagne van Wijdezorg en maakte opnieuw vele reportages voor o.a Dutch Food Week. In 2023 kwam naar een landelijke commercial voor de Staatsloterij bij. Ik presenteerde o.a voor Blend Media (reeks woningspotjes) en voor Nomobo TV een livestream van een kitesurf event voor de hartstichting.

In hetzelfde jaar was ik voor de 3e keer ook presentatrice van de liveshows van Sint & Friends .

Voor de laatste updates verwijs ik graag naar mijn blog.

error: Copyright © Rox Entertainment