Scroll Top
Schrijven

Here's What We Do Better

Schrijven
Schrijven deed ik al vanaf het moment dat ik begon te lezen, omdat je als schrijfster zelf het verhaal mag bepalen.

Wil je nog meer lezen? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek. Uiteraard deel ik korte fragmenten dus voor meer informatie over mijn schrijfstijl verwijs ik graag naar de contactpagina. Ik kan altijd een voorbeeldtekst aanleveren wanneer daar vraag naar is.

Ik zal je hieronder uitleggen waarom ik de juiste keuze ben voor jouw project en waar mijn passie vandaan komt.

Ik slaap met een schrijfblok naast mijn bed en in al mijn tassen kun je ook schrijfgerei terug vinden. Schrijven deed ik al vanaf het moment dat ik begon met lezen. Omdat je als schrijfster zelf het verhaal mag bepalen. Soms hoor of zie ik iets en ontstaat er een poëtische tekst of korte quote, die bewaar ik dan voor later. Daarnaast schrijf ik veel tijdens het geven van mijn lessen. Terwijl leerlingen improviseren probeer ik dat om te zetten in vaste teksten en meestal een script voor een eindvoorstelling. Ik heb ook columns geschreven, zakelijke teksten en redigeer af en toe voor anderen.

 

Ooit kreeg ik de tip; nooit mijn pen neer te leggen, het zou mijn werk kunnen onderscheiden van andere acteurs of presentatoren. Wat als een tip begon is intussen een gewoonte geworden, ik blijf mijn hersenen trainen en creativiteit prikkelen door te schrijven. Overal slingeren halve monologen, hoofdstukken van boeken of losse ideeën rond en staan deze niet op papier dan is het verhaal nog niet af. Wie weet komt die pen in mijn tas of dat lege notitieboekje op mijn nachtkastje zomaar op een dag heel goed van pas. Tot die tijd deel ik op mijn website graag een aantal bestaande teksten o.a. geschreven voor lespakketten op middelbare scholen.

error: Copyright © Rox Entertainment