Scroll Top
Stemacteren
Stem- acteren

Here's What We Do Better

Stemacteren
Ik zie mezelf nog heel veel uren met een koptelefoon op ontdekkingstocht gaan. De mogelijkheden van je stem kun je iedere dag en nacht opnieuw uitvinden.

Leuk dat je mijn stem wil beluisteren! Let op; het nieuwste materiaal staat onderaan deze pagina en is altijd te vinden op mijn soundcloud account. Mocht je toch nog iets meer willen horen, dan spreek ik graag een voorbeelddemo in op basis van jouw wens.

Ik zal je hieronder uitleggen waarom ik de juiste keuze ben voor jouw project en waar mijn passie vandaan komt.

Acteren met je stem heb ik bij de lokale radio mogen ontdekken. Niet alleen in de lessen stemtechniek op de acteursschool maar ook in de radiostudio kon ik de verschillende mogelijkheden van mijn stem uitvinden. Emoties laten doorklinken in mijn stem werd een ontdekkingstocht. Ik begon met voice-overs voor de lokale ondernemers en mocht vervolgens mijn eerste luisterboek inspreken. Een zomer lang bracht ik door met mijn koptelefoon en het dagboek van Toos Blokland; een jonge vrouw in een Darmo-wijkkamp (Soerabaja). Het luisterboek is nog steeds verkrijgbaar en ik was klaar voor meer uitdagingen.

Eind 2019 kwamen deze uitdagingen op mijn pad, ik mocht meerdere luisterboeken inspreken voor storytel (o.a de jeugdreeks V.I.P) en werd aangenomen als stem bij Inter Voice Over. Vanaf 2023 ben ik een vaste stem bij Flitsboek, een app voor studie luisterboeken.

Niet alleen de jeugdreeks V.I.P maar o.a ook de boeken Koningslaan (Ellen Lina) en Jelena (Ronald van Assen) mocht ik inspreken. De luisterboeken zijn verkrijgbaar bij o.a storytel, luistereffect, cliffer, bol.com en de koninklijke luister- bibliotheek.

Pagina storytel.

Daarnaast kun je mij horen in o.a. e-learning pakketten, spotjes van de GGZ, musea, verschillende video’s en zelfs de STER reclames. Dat doe ik grotendeels vanuit mijn eigen keuken en woonkamer.

Ik lever binnen 24 uur op maat gemaakte demo’s en hanteer altijd een correctie ronde.

Ik zie mezelf nog heel veel uren met een koptelefoon op ontdekkingstocht gaan. De mogelijkheden van je stem kun je iedere dag en nacht opnieuw uitvinden.

error: Copyright © Rox Entertainment