Scroll Top
Theaterlessen
Theater lessen

Here's What We Do Better

Theaterlessen
Theater kan verbinden, zorgen voor meer zelfkennis of inzicht geven in groepsprocessen.

Komend seizoen ben ik op veel verschillende scholen actief als dramadocent. Voor sommige lessen is er nog een mogelijkheid jezelf aan te melden. Wanneer de inschrijvingen starten, plaats ik dat altijd op mijn blog.

Ik zal je hieronder uitleggen waarom ik de juiste keuze ben voor jouw project en waar mijn passie vandaan komt.

Ik mag al meer dan acht jaar theaterlessen geven aan heel veel verschillende leerlingen. In mijn lessen staat plezier centraal. Tevens hoop ik middels improvisatie nieuwe inzichten te geven. Ik verwerk stemtechniek, tekstinterpretatie en ademhaling in uiteenlopende oefeningen en werk graag met groepsdynamiek en elementen uit verschillende speltechnieken. De lessen zelf kunnen ook variƫren soms ligt de nadruk op het maken van een voorstelling en soms werken we met een camera. Lessen kunnen maatschappelijk betrokken zijn en zich toe spitsen op onderwerpen zoals o.a. pesten, faalangst, communicatie of samenwerken.
Theater inzetten met andere doeleinden geeft mij extra voldoening. Theater kan verbinden, zorgen voor meer zelfkennis of inzicht geven in groepsprocessen.

 

Rox Entertainment geeft individuele lessen, groepslessen en trainingen binnen scholen of bedrijven voor alle leeftijdscategorieƫn. Maar is ook bereikbaar voor een improvisatiebeleving op bijvoorbeeld een kinder- of bedrijfsfeestje. Daarnaast zijn er ook lessen communicatie, presentatie en podiumtechniek te volgen op o.a. de volksuniversiteit in Alkmaar. Ik werk voor mijn lessen samen met verschillende aanbieders waaronder; Artiance Alkmaar (theater op school), Cultura Nederland, Boks, Kasadumai en Act4you Casting.

De afgelopen jaren besteed ik een groot deel van mijn lessen aan het filmplatform WDO MOVIES. Ik maak met leerlingen in Noord-Holland bioscoopwaardige films a.h.v een vast lesprogramma binnen school. Alle films zijn terug te vinden via youtube en worden ook vertoond in VUE- bioscopen.

Ben je opzoek naar een persoonlijke aanpak of extra coaching dan kunnen we altijd samen bekijken wat de verschillende mogelijkheden zijn.

error: Copyright © Rox Entertainment