Scroll Top
Theaterlessen
Theater lessen

Here's What We Do Better

Theaterlessen
Theater kan verbinden, zorgen voor meer zelfkennis of inzicht geven in groepsprocessen.

Roxana heeft in het verleden veel vaste theater- en film lessen gegeven, mocht er een cursus starten, dan kun je deze altijd op de blogpagina terug vinden.

In de lessen van Roxana staat plezier centraal. Tevens hoopt zij middels improvisatie nieuwe inzichten te geven.
Zij verwerkt stemtechniek, tekstinterpretatie en ademhaling in uiteenlopende oefeningen en werkt graag met groepsdynamiek en elementen uit verschillende speltechnieken.

De lessen zelf kunnen ook variƫren; soms ligt de nadruk op het maken van een voorstelling en soms wordt er met een camera gewerkt. Lessen kunnen maatschappelijk betrokken zijn en zich toespitsen op onderwerpen zoals pesten, faalangst, communicatie of samenwerken.
Theater inzetten met andere doeleinden geeft haar extra voldoening. Theater kan verbinden, zorgen voor meer zelfkennis of inzicht geven in groepsprocessen.
Rox Entertainment geeft individuele lessen, groepslessen en trainingen binnen scholen of bedrijven voor alle leeftijdscategorieƫn. Maar is ook bereikbaar voor een improvisatiebeleving op bijvoorbeeld een kinder- of bedrijfsfeestje.

Daarnaast zijn er ook lessen communicatie, presentatie en podiumtechniek te volgen op o.a. de volksuniversiteit in Alkmaar.
Zij werkt voor haar lessen samen met verschillende aanbieders waaronder; Artiance Alkmaar (theater op school), Cultura Nederland, Boks, Kasadumai en Act4you Casting.

De afgelopen jaren besteedt zij een groot deel van haar lessen aan het filmplatform WDO MOVIES. Zij maakte met leerlingen in Noord-Holland bioscoopwaardige films.

Alle films zijn terug te vinden via YouTube en worden ook vertoond in
VUE-bioscopen. Op dit moment geeft Roxana alleen nog lessen op aanvraag.
Ben je op zoek naar een persoonlijke aanpak of extra coaching, dan kunnen jullie altijd samen bekijken wat de verschillende mogelijkheden zijn.

error: Copyright © Rox Entertainment